.Cari Di Sini

Loading...

[TUTORIAL] AUTO LIKE STATUS DAN POST DI FACEBOOK.

worait. tadi aku dah buat serangan BOM kat beberapa wall member aku kat FB. saja buat experiment tengok jadi ka dak. dan ternyata ianya menjadi. HAHA. aku jumpa ni kat blog TENGKU NIZAM.

ok. ini adalah hasil 100 COPY PASTE aku dari blog TENGKU NIZAM. <---- SILA KLIK :D


Nak prank member Facebook anda ? tak tahu caranya ?
Apa kata kita 'like' semua status dia ? Mesti dia terkejut tengok banyak notifition nanti , hehe
Tapi takpe , kalau dia tak suka , nanti anda boleh 'UNLIKE' balik .
Jom belajar !

Copy code kat bawah ni dan paste kat URL wall member anda tu dan tekan enter , dan semua status member anda akan di 'LIKE' secara automatik .

javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol = document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol[j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol[j].getAttribute("name") == "like")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons = document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons[x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons[x].getAttribute("title") == "Like this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}alert('-==[FB STATUS & COMMENTS LIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -Dicyber-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Cara nak 'UNLIKE' pulak

1. copy script di bawah
2. hapus address bar yg ingin kita unlike
3. paste di sana
4. tekan enter


javascript:var i=0;ex=0;s=0;function EXP_ALL(){ExpandComm = document.getElementsByTagName

("input");for(e = 0; e < ExpandComm.length; e++){myClass = ExpandComm[e].getAttribute ("c...lass");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(ExpandComm[e].getAttribute

("name") == "view_all")ExpandComm[e].click()}}function JEMPOLERS(){jempol =

document.getElementsByTagName("button");for(j = 0; j < jempol.length; j++){myClass = jempol [j].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("like_link") >= 0)if(jempol

[j].getAttribute("name") == "unlike")jempol[j].click()};}function JEMPOLERC(){buttons =

document.getElementsByTagName("button");for(x = 0; x < buttons.length; x++){myClass = buttons [x].getAttribute("class");if(myClass != null && myClass.indexOf("stat_elem") >= 0)if(buttons

[x].getAttribute("title") == "Unlike this comment")buttons[x].click()};}function updateTime(){ex=ex

+1;i=i+1;s=s+1;if (ex==5){EXP_ALL();ex=0};if (s==5){ex=0;JEMPOLERS();s=0};if (i==2){JEMPOLERC();i=0;}}

alert('-==[FB STATUS & COMMENTS UNLIKE GENERATOR]==-\n\nScript by -Dicyber--\n\modif by -

catatan-alfa-');updateTime();window.setInterval(updateTime, 1000);void(0)

Selamat memcuba

AMARAN

Jangan guna dengan kerap , takut anda kena warning macam gambar kat bawah ni pula kang .




heheehehe

Sumber : LINK


[UPDATE] contoh bebudak tu wat experiment kat wall aku :p



P/S : Nak copy tekan CTRL + C serentak ye :D
NAK HADIAH? KLIK JER SINI

LIKE MEANS LOVE. SEND MEANS CARE. DONATE, THANKS! :)
Comments
14 Comments

14 titisan embun di sini:

eddy said... [KLIK UNTUK BALAS]

...........
untuk grease monkey x de ke?

Tengku Nizam said... [KLIK UNTUK BALAS]

lalalalala

SiS NaD said... [KLIK UNTUK BALAS]

SaLaM DeaR....

TaK MeNJaDi PuN... HuHu!~ BaRu Nak PRaNK DiRi SeNDiRi... (aKauN LaGi 1).... (^_____^)V

Daus Ramli said... [KLIK UNTUK BALAS]

thanks... syok main ni

athirahzaki said... [KLIK UNTUK BALAS]

dah buat!
hahahahaa
lawak ahh

H Y D E said... [KLIK UNTUK BALAS]

ooo dia jadi lagu ni ka... dok kuar "like" banyak2 la ni sampai bebai....

cikblurr said... [KLIK UNTUK BALAS]

kenapa macam x jadi?? x paham nih..kompius..

yayuyiee said... [KLIK UNTUK BALAS]

Eih , link wall kawan kita tu biarkan je atau padam then paste code tu ?? tolong balas . hwhw

Capital AF :') said... [KLIK UNTUK BALAS]

tak pahamlahh yang nie. URL wall membe? Cmne ue? Hurmmm (:

tyra said... [KLIK UNTUK BALAS]

kalau sape yg tak jadi tu , kene tambah--> javascript: kt depan @SiS NaD

Semuanya Tentang Kami BerTiga said... [KLIK UNTUK BALAS]

url wall member tu apa sis ? :'(

Semuanya Tentang Kami BerTiga said... [KLIK UNTUK BALAS]

sis, url wall member tu apa ? :(

farah ameeya said... [KLIK UNTUK BALAS]

nak paste dekat mane?

Taruji Dani said... [KLIK UNTUK BALAS]

new best autoliker
http://amigos.comuf.com
pleace share to all your
friend...

.Geng GilaBlog